Worldmobile PRO eSIM

Deze Internationale esim heeft betere dekking en in veel gevallen betere prijzen dan de worldmobile travelsim, travel esim, en m2m sims.

Deze simkaart heeft geen vaste kosten als u het met een data pakket gebruikt. Als u uw sim altijd actief wilt hebben dat is er een fee van 1,0 euro/maand. Dit bedrag wordt afgeschreven van de sim saldo elke maand.

U kunt met deze sim mobiel data gebruiken en SMS ontvangen/versturen.

U koopt saldo voor deze sim op deze webshop. Na kopen van het saldo stuur aub een email naar info@worldmobile.nl met de ordernummer en de nummer op uw sim dat begint met 893.

 9,95 60,50 incl BTW/VAT

Worldmobile PRO eSIM

SKU WMPROESIM Categorieën ,

Beschrijving

Worldmobile Pro Internationale eSIM heeft betere dekking en in veel gevallen betere prijzen dan de worldmobile travelsim, travel esim, en m2m sims.

U kunt met deze sim mobiel data gebruiken en SMS ontvangen/versturen.

Deze eSIM heeft ook geen vaste maand kosten als u het met een data pakket gebruikt.

U kunt de PRO eSIM ook altijd actief houden met een maand fee van 1 euro. De eSIM blijft actief zolang er saldo aanwezig is op de eSIM.

Opwaarderen van PRO eSIM is mogelijk op deze website.

Klik hier voor Worldmobile Pro data tarieven zonder data pakket activatie

Klik hier voor Worldmobile Pro data pakketten.

Klanten kunnen Worldmobile Pro eSIM gebruiken icm WorldTelecom voip diensten. Bellen en gebeld worden is dan ook mogelijk in alle landen.

We maken voor deze product graag een op maat offerte per zakelijke klant. Bel of schrijf ons voor een vrijblijvende offerte.

Zakelijke klanten kunnen al hun PRO sims en PRO eSIMS beheren met een account. Indien u meerdere sims/eSIMS heeft dan saldo wordt op account niveau toegevoegd.

Extra informatie

Gewicht 10 g
Saldo

Zonder Saldo, 20 EURO, 50 EURO met gratis sim