Worldmobile PRO Simkaart

Worldmobile PRO internationale simkaart heeft betere dekking en in veel gevallen betere prijzen dan de worldmobile travelsim, travel esim, en m2m sims.

Deze simkaart heeft geen vaste kosten als u het met een data pakket gebruikt. Als u de sim altijd actief wilt hebben dan is er  fee van 1,00 euro/maand. Dit bedrag wordt afgeschreven van de sim saldo elke maand.

U kunt met deze sim mobiel data gebruiken en SMS ontvangen/versturen.

U koopt later saldo voor deze sim op deze webshop. Na kopen van het saldo stuur aub een email naar info@worldmobile.nl met de ordernummer en de nummer op uw sim dat begint met 893. Wij gaan uw simkaart opwaarderen.

 9,95 60,50 incl BTW/VAT

Worldmobile PRO Simkaart

SKU WMPRO Categorieën , , ,

Beschrijving

Worldmobile Pro Internationale simkaart heeft betere dekking en in veel gevallen betere prijzen dan de worldmobile travelsim, travel esim, en m2m sims.

U kunt met deze sim mobiel data gebruiken en SMS ontvangen/versturen.

Deze SIM heeft ook geen vaste maand kosten als u het met een data pakket gebruikt.

U kunt de PRO SIM ook altijd actief houden met een maand fee van 1 euro. De PRO SIM blijft actief zolang er saldo aanwezig is op de SIM.

Opwaarderen van PRO SIM is mogelijk op deze website.

Klik hier voor Worldmobile Pro data tarieven zonder data pakket activatie

Klik hier voor Worldmobile Pro data pakketten.

Klanten kunnen Worldmobile Pro SIM gebruiken icm WorldTelecom voip diensten. Bellen en gebeld worden is dan ook mogelijk in alle landen.

We maken voor deze product graag een op maat offerte per zakelijke klant. Bel of schrijf ons voor een vrijblijvende offerte.

Zakelijke klanten kunnen al hun PRO sims en PRO SIMS beheren met een account. Indien u meerdere sims/eSIMS heeft dan saldo wordt op account niveau toegevoegd.

Extra informatie

Gewicht 10 g
Saldo

Zonder Saldo, 20 EURO, 50 EURO met gratis simkaart