Worldmobile Turkije simkaart

Worldmobile simkaart is ook een Turkije simkaart. WorldMobile travelsim en esim simkaarten kunnen gebruikt worden om te bellen, internetten en SMS berichten te sturen in Turkije.

Om een lokaal simkaart te kopen in Turkije moet u naar een speciale winkels gaan, en het lokaal simkaart op uw naam registreren door vertoning van uw passport. Worldmobile sims zijn roaming simkaarten en werken gewoon.

Als u met uw simkaart met een Nederlandse of Belgische abonnement in Turkije belt of data gebruikt dan kunt u achteraf hoge roaming kosten krijgen van uw operator. Door gebruik van Worldmobile simkaarten kunt u deze kosten vermijden..

Worldmobile travelsim en esim producten zijn pre-paid and blijven anderhalf jaar actief na uw laatste opwaardering. U koopt de simkaart een keer, en kunt de sim over veel jaren gebruiken tijdens uw internationale reizen.

Worldmobile data tarieven in Turkije zijn vanaf 0.009 euro/MB met data-only Worldmobile Pro sims, en vanaf 0.014 euro/MB met travelsim/esim producten.

 U kunt uw Worldmobile simkaart ook in Nederland en Belgie (en natuurlijk in andere landen) gebruiken om vooral goedkoop te bellen naar het Buitenland. Als een voorbeeld, bellen vanuit Nederland en Belgie naar Turkije kost 39 cent/min. bellen met een Wordmobile sim in Nederland/Belgie naar een Worldmobile sim in Turkije kost 19 cent/min.