Liability

WorldMobile is een uniek product; het biedt mobiele telefonie met "nul" roaming in combinatie met gratis inkomende telefoongesprekken in meer dan 140 voordeellanden en goedkope uitgaande gesprekken over de hele wereld.

WorldMobile SIM biedt betaalbare internationale mobiele roaming aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Als gewaardeerd internationale telecom operator, voorkomt het bedrijf de barrières tussen continenten en bevordert de internationale communicatie over de grenzen heen.

Ons doel is een wereld met onbeperkte connectiviteit tussen de mensen. Het vooroordeel van dure internationale roaming en hoge telecom kosten in verband met buitenlandse reizen zal over jaren geleidelijk verzwakt worden. We zijn blij om een bijdrage te leveren in versnellen van dit proces van opheffen van communicatie belemmeringen door leveren van stabiele, betaalbare, en hoogwaardige telecommunicatiediensten.

Mobiele telecommunicatie is een onmisbaar onderdeel van het sociale en zakelijke leven geworden, zowel in binnen- en buitenland. WorldMobile is bewust van het belang van haar functie in de dagelijkse werkzaamheden van de samenleving. We dragen deze enorme verantwoordelijkheid namens al onze abonnees. De belangrijkste factor van ons succes is de volledige realisatie van deze verantwoordelijkheid door leveren van onze hoge kwaliteitsdiensten.